top of page
Purple Minimalist Happy Lady TikTok Profile Picture_edited.jpg
Brlliance rengøringsfirma

Butikker, saloner og showroom

Præsentabel butik

Brilliance rengøringsfirma sørger for at jeres butik og showroom altid fremstår rene og indbydende.

 

Hos Brilliance er vi klar over, at en skinnede butik er vigtig for førstehåndsindtrykket hos jeres kunder. Snavs i hjørnerne og et dårligt indeklima efterlader kunderne med en dårlig oplevelse. En ren og pæn butik giver selvsagt mere salg.

 

Ofte står de fleste butikker selv for afstøvning af reoler og udstillingsvarer når der er lidt stille i butikken. På den måde spares også lidt kroner. Selvfølgelig er det en opgave vi sagtens kan håndtere, skulle ønsket være der.

 

Vi kommer uden for åbningstiden og støvsuger og vasker gulvene – helt ind i hjørnerne.

Rene baglokaler giver stor medarbejderglæde

I en butik er arbejdsmiljøet også vigtigt for medarbejderne. I baglokalerne, personalekøkkenet og på personaletoiletterne er det vigtigt at holde hygiejnen i top, så medarbejderne trives bedst muligt. I et miljø, hvor der både snakkes, skrives og spises, kan der uden rengøring og udluftning komme et dårligt indeklima. Brilliance kan hjælpe din virksomhed med at bevare det gode og sunde indeklima til glæde for alle i baglokalerne.

Fast aftale eller Ad Hoc

Brilliance tilbyder en fleksibel løsning til din virksomhed. Vi skræddersyr vores tilbud til netop jeres behov. Uanset tidspunkt eller hyppighed kan vi sammen finde den løsning, som passer til jer. Hvad enten vi skal komme om morgenen eller eftermiddagen, om det skal være hver dag, en gang i ugen eller blot når i ringer fordi der er et behov, så finder vi en løsning sammen. Vores rengøring kommer ikke i pakker og låste løsninger. Den kommer når der er et behov.

Brlliance rengøringsfirma

Lad Os Snakke Om Dine Rengøringsbehov

Vi bruger kun miljøvenlige produkter

Miljøvenlig rengøring
bottom of page