top of page
Copy of Green Elegant Minimalist Fintech Software Ad Facebook Post.png

KONTORRENGØRING HOLBÆK

Er I på udkig efter et rengøringsfirma til at håndtere jeres kontorrengøring i Holbæk? Brilliance er jeres lokale leverandør af kontorrengøring til erhverv. Vi står klar til at blive jeres nye samarbejdspartner og klarer enhver rengøringsopgave til UG.

 

Vi yder god service, medarbejderne er veluddannede og godt rustede til alle udfordringer. Vores rengøringsservice omfatter alle former for rengøring, såsom rengøring af lager, håndværkerrengøring, kontorrengøring eller rengøring efter byggeopgaver.

 

Ingen opgave er for stor eller for lille. En stor del af vores kundebase er i – og omkring – Holbæk, så vi er altid i nærheden til at følge op på rengøringen eller træde til ved en akut opstået situation.

Professionel rengøring i Holbæk og omegn

Hos Brilliance går vi aldrig på kompromis med rengøringen. Vi ønsker at være de bedste i rengøringsbranchen. Jeres virksomhed bliver ikke blot endnu en kunde – endnu et nummer. Når vi tager kunder ind, garanterer vi at vi går til opgaven med 100 % engagement.

Vores medarbejdere vil blive uddannede til netop jeres faciliteter, og de vil aldrig blot blive efterladt alene. Medarbejderne bliver instrueret grundigt i jeres kontorlokaler, og vi følger løbende op med kontrol og gennemgang sammen med medarbejderen.

 

Vi lægger stor vægt på kvalitetskontrol, så vi kan opnå det bedste resultat. Samtidig står vi klar til at justere rengøringen. Det er vigtigt for os at holde kommunikationen med jer, så vi løbende kan justere og optimere rengøringen, så den passer til netop jeres behov.

 

Vi er fleksible og imødekommende overfor alle situationer, som måtte opstå.

Derfor skal du vælge Brilliance:

  • Vi udfører alle opgaver til perfektion

  • Vi bruger miljøvenlige rengøringsartikler

  • Vi sørger for godt indeklima på jeres kontor

kontorplads
Kontor social distancering
Office Desk Vindue

Rengøringsfirma med stor erfaring i kontorrengøring

Brilliance kommer med mange års erfaring inden for rengøring. Vi har med knofedt og viden gjort rent i over 20 år. Vi løser alle opgaver der kan opstå i jeres lokaler. Vi er et rengøringsfirma, der helt præcis ved, hvad der kræves for at gøre jeres kontorer indbydende og tiltalende.

Gennem kommunikation ønsker vi at opnå de bedste resultater for jer og vi er altid fleksible og servicemindede i forhold til jeres ønsker. Da vi altid er i eller omkring Holbæk og Roskilde, kan vi med kort frist træde til, og opfylder med stor ekspertise alle opståede situationer.

Vores medarbejdere klarer din lokale rengøring med et smil

Rene og indbydende erhvervsfaciliteter er vigtigt. Dels er et godt indeklima vigtig for produktiviteten og arbejdsglæden, dels kan en professionelt rengjort arbejdsplads minimere sygdomme, og dels efterlader en flot og effektiv rengøring et godt førstehåndsindtryk.

Vores dygtige medarbejdere arbejder hårdt, effektivt og engageret for at opnå det bedste resultat for netop jeres kontorer. Arbejdsglæden er stor hos vores medarbejdere, som værdsætter måden, som vi arbejder på. Vi elsker at udføre god service i højeste kvalitet.

Rengøringsvogn
Billede af No Revisions
rengøringsprodukter

Grundig erhvervsrengøring til konkurrencedygtige priser

Brilliance Rengøring udfører erhvervs- og kontorrengøring til særdeles fair priser.

 

Selvom vi er grundige og engagerede, er vores priser absolut konkurrencedygtige. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten eller engagementet, og udfører altid rengøring fra øverste hylde.

Få et skræddersyet tilbud på kontorrengøring i Roskilde

Er det tid til en opgradering af rengøringen af jeres faciliteter? Send os en e-mail eller giv os et ring. Vi står klar til at træde til hurtigt og kan kigge forbi jeres arbejdsplads snarligt.

 

Vi kommer forbi og så tager vi en uforpligtigende snak om jeres behov og ønsker. Hvordan kunne I tænke jer at få gjort rent? Hvor ofte og på hvilke tider af døgnet? Er der specielle ønsker til produkter eller fremgangsmåde?

Herefter sender vi jer et tilbud, som I kan tage stilling til - og skulle I takke ja til vores kontorrengøring eller erhvervsrengøring i Holbæk, går vi i gang. Så ring på telefon 93 87 95 75. Vi er lige i nærheden.

bottom of page