top of page
pexels-photo-8363770.jpeg
Brlliance rengøringsfirma

Rengøring af institutioner

Institutionsrengøring kræver særlige forhold

Der er stor forskel på kontorrengøring og rengøring af vuggestuer, børnehaver, skoler, fritidsordninger, osv.

Især i vuggestuer er desinfektion af overflader og gulve meget vigtig, da små børn kravler og instinktivt putter genstande i munden. Derfor skal hygiejnen altid være i top.

 

Sanitære forhold er også særligt vigtige i vuggestuer, børnehaver og skoler, hvor mange børn og personale samles og bruger faciliteterne.

Grundig rengøring for velvære og mindre sygdom

På steder med mange børn trives vira og bakterier og kan nemt spredes fra én person til en anden. Men med ordentlig hygiejne, desinfektion og rengøring af alle overflader kan sygdomskilderne minimeres og endda undgås.

 

Vores veluddannede medarbejdere følger særlige rengøringsanvisninger og -procedurer, og de bruger kun produkter med Svanen og miljømærket, for at undgå allergiske reaktioner og for at passe på miljøet.

Fast aftale eller Ad Hoc

Brilliance tilbyder en fleksibel løsning til din virksomhed. Vi skræddersyr vores tilbud til netop jeres behov. Uanset tidspunkt eller hyppighed kan vi sammen finde den løsning, som passer til jer. Hvad enten vi skal komme om morgenen eller eftermiddagen, om det skal være hver dag, en gang i ugen eller blot når i ringer fordi der er et behov, så finder vi en løsning sammen. Vores rengøring kommer ikke i pakker og låste løsninger. Den kommer når der er et behov.

Brlliance rengøringsfirma

Lad Os Snakke Om Dine Rengøringsbehov

Vi bruger kun miljøvenlige produkter

Miljøvenlig rengøring
bottom of page