top of page
slutrengøring og flytterengøring.webp

Slut-og flytterengøring

Skal du flytte lokaler?

Flytteprocessen kan være et tidskrævende og stressende arbejde, især når man skal fastholde den daglige arbejdsgang samtidig med flytningen.

Men I behøver ikke bekymre jer og være alene i processen.

 

Når I vælger erhvervsflytterengøring, sørger vi for, at de gamle lokaler efterlades skinnende rene. Vi kender de rengøringskriterier, man skal opfylde, når man skal flytte, og vi sørger for, at stedet står klar til at rumme de nye lejere eller ejere.

Brilliance tilbyder effektiv og hurtig flytterengøring til erhverv

Under en erhvervsflytterengøring gennemgår vi alle lokaler meget grundigt, og vi etablerer i fællesskab en forventningsafstemning, som sikrer, at dine behov og forventninger bliver indfriet.

Herefter går vi i gang med rengøringen og vi sørger for at dække køkken, toiletter, mødelokaler, kontorer, fællesrum, lager, gange, trapper og øvrige lokaler på adressen.

Vores kunder er sikret 100% tilfredshedsgaranti, hvilket betyder, at vores arbejde er afsluttet, når du er helt tilfreds med resultaterne.

Fast aftale eller Ad Hoc

Brilliance tilbyder en fleksibel løsning til din virksomhed. Vi skræddersyr vores tilbud til netop jeres behov. Uanset tidspunkt eller hyppighed kan vi sammen finde den løsning, som passer til jer. Hvad enten vi skal komme om morgenen eller eftermiddagen, om det skal være hver dag, en gang i ugen eller blot når i ringer fordi der er et behov, så finder vi en løsning sammen. Vores rengøring kommer ikke i pakker og låste løsninger. Den kommer når der er et behov.

Lad Os Snakke Om Dine Rengøringsbehov

Vi bruger kun miljøvenlige produkter

5d15aa40-43d3-47e3-9be9-18c39fa61d84.png
bottom of page