top of page
pexels-photo-4737704.jpeg
Brilliance rengøringsfirma

Trapperengøring

Derfor er god trappevask vigtig

Førstehåndsindtrykket er vigtigt når man kommer ind i en bygning. Trapperne er i øjenhøjde og oftest det første man får øje på. Derfor er det vigtigt at have en god og stabil rengøring af trapper.

Brilliance sørger for god trappevask

Vi indleder altid vores opgaver med en forventningsafstemning, så alle er enige om opgavens omfang og vi har et godt grundlag for fremtidigt samarbejde.

 Brilliance udfører grundig rengøring af opgange, hvor vi sikrer, at det er de samme kvalificerede ansatte, som kommer hver gang. Hermed optimeres arbejdsgange og intet bliver overset eller efterladt til næste gang.

 Oftest vil en trappevask blive udført på ugeplan efter en arbejdsbeskrivelse, som vil være tilgængelig for alle involverede parter.

 Vi kan også skure og polere jeres trappetrin, så de fremstår skarpe og skinnende.

Fast aftale eller Ad Hoc

Brilliance tilbyder en fleksibel løsning til din virksomhed. Vi skræddersyr vores tilbud til netop jeres behov. Uanset tidspunkt eller hyppighed kan vi sammen finde den løsning, som passer til jer. Hvad enten vi skal komme om morgenen eller eftermiddagen, om det skal være hver dag, en gang i ugen eller blot når i ringer fordi der er et behov, så finder vi en løsning sammen. Vores rengøring kommer ikke i pakker og låste løsninger. Den kommer når der er et behov.

Brilliance rengøringsfirma

Lad Os Snakke Om Dine Rengøringsbehov

Vi bruger kun miljøvenlige produkter

Miljøvenlig rengøring
bottom of page