top of page
Desinfektion.png

Desinfektion

Derfor er desinfektion af overflade vigtig

Foruden hverdagens rengøring er det i disse tide vigtigt, at få desinficeret alle overflader hyppigt, for at sikre en ren og smittefri arbejdsplads til gavn for både kunder, medarbejdere og jeres virksomhed.

 

Brilliance Rengøring er behjælpelige med at sørge for en ren og sund arbejdsplads. Vi bekæmper vira og multiresistente bakterier som Covid-19, Listeria, E. Coli og lignende ved hyppig og grundig desinfektion med de rette produkter.

 

Med veluddannede medarbejdere og med trænede øjer sikrer vi, at alle kontaktflader og smittepunkter bliver grundigt desinficeret, og risikoen for smitte minimeres.

Fast aftale eller Ad Hoc

Brilliance tilbyder en fleksibel løsning til din virksomhed. Vi skræddersyr vores tilbud til netop jeres behov. Uanset tidspunkt eller hyppighed kan vi sammen finde den løsning, som passer til jer. Hvad enten vi skal komme om morgenen eller eftermiddagen, om det skal være hver dag, en gang i ugen eller blot når i ringer fordi der er et behov, så finder vi en løsning sammen. Vores rengøring kommer ikke i pakker og låste løsninger. Den kommer når der er et behov.

Lad Os Snakke Om Dine Rengøringsbehov

Vi bruger kun miljøvenlige produkter

5d15aa40-43d3-47e3-9be9-18c39fa61d84.png
bottom of page