top of page
Copy of Green Elegant Minimalist Fintech Software Ad Facebook Post.png

ERHVERVSRENGØRING HOLBÆK

Har I problemer med jeres lokale rengøring, og er I på udkig efter et rengøringsfirma i Holbæk? Brilliance er jeres lokale leverandør af erhvervsrengøring. Vi står klar til at blive jeres nye samarbejdspartner og tilbyder en rengøring med høj kvalitet og højt niveau.

 

Vi yder god service, medarbejderne er veluddannede og rustede til alle udfordringer, så jeres faciliteter altid vil fremstå indbydende. Vores rengøringsservice omfatter alle former for rengøring i Holbæk, såsom rengøring af lager, kontorrengøring eller rengøring efter byggeopgaver.

En stor del af vores kundebase er i – og omkring – Holbæk, Roskilde og Ringsted, så vi er altid i nærheden til at følge op på rengøringen eller træde til ved en akut situation.

Professionel erhvervsrengøring i Holbæk og omegn

Hos Brilliance går vi aldrig på kompromis med rengøringen - vi ønsker at være de bedste i rengøringsbranchen. Jeres virksomhed bliver ikke blot endnu en kunde. Når vi tager kunder ind, garanterer vi at vi går til opgaven med 100 % engagement, og vores rengøringsservice skal kunne mærkes.

 

Vores medarbejdere vil blive uddannede til netop jeres faciliteter. Medarbejderne bliver instrueret grundigt i jeres kontorlokaler, og vi følger løbende op med kontrol og gennemgang sammen med medarbejderen. Vi lægger stor vægt på opfølgning og kvalitetskontrol, så vi kan opnå det bedste resultat.

 

Samtidig står vi klar til at justere rengøringen, skulle det blive nødvendigt. Det er vigtigt for os at holde kommunikationen med jer, så vi løbende kan justere og optimere rengøringen, så den passer til netop jeres behov.

Derfor skal du vælge Brilliance Cleaning:

  • Vores medarbejdere er dygtige og uddannede

  • Rengøring i højeste kvalitet

  • Vi anvender miljøvenlige rengøringsartikler

Støvsuger
Tomt skabsrum
Skrubbe Sink

Vi udfører professionel rengøring til erhvervskunder i Holbæk

Rene og indbydende erhvervsfaciliteter er vigtigt på mange parametre. Dels er et godt indeklima vigtig for både produktiviteten og arbejdsglæden, dels kan en professionelt rengjort arbejdsplads minimere sygdomme, og dels efterlader en flot og effektiv rengøring et godt førstehåndsindtryk for kunder og gæster.

 

Vores dygtige medarbejdere arbejder hårdt, effektivt og engageret for at opnå det bedste resultat for netop jeres lokaler, og forstår vigtigheden af jeres behov og ønsker. Vi står klar til at give jer en opgradering af jeres kontorer og faciliteter, så alle jeres medarbejdere kan føle sig velkomne i deres arbejdsmiljø.

Med vores erhvervsrengøring får du:

  • Et bedre indeklima

  • Gladere medarbejdere

  • Øget produktivitet

Rengøringsfirma med over 20 års erfaring i rengøringsbranchen

Brilliance kommer med stor erfaring i rengøring. Vi har med knofedt og viden gjort rent i over 20 år. Vi løser alle opgaver, der kan opstå i jeres lokaler. Vi ved præcis, hvad der kræves for at gøre jeres lokaler og alle flader indbydende og tiltalende.

Vi lægger vægt på kommunikation. Gennem kommunikation ønsker vi at opnå de bedste resultater for jer, og vi er altid fleksible og servicemindede i forhold til jeres ønsker. Vi kan med kort frist træde til og opfylder med stor ekspertise alle opståede situationer.

Renoveret kontor
Svamp
Rengørings midler

Få et uforpligtende tilbud på erhvervsrengøring i Holbæk

Er det tid til en opgradering af dine faciliteter? Send os e-mail eller giv os et ring. Vi står klar til at træde til hurtigt og kan kigge forbi jeres arbejdsplads snarligt. Vi kommer forbi og så tager vi en uforpligtigende snak om jeres behov og ønsker.

 

Hvordan kunne I tænke jer at få gjort rent? Hvor ofte og på hvilke tider af døgnet? Er der specielle ønsker til produkter eller fremgangsmåde? Herefter sender vi jer et tilbud, som I kan tage stilling til, og skulle I takke ja til vores produkt og engagement, går vi i gang.

 

Ring på telefon 93 87 95 75. Vi er lige i nærheden, uanset om du har brug for rengøring til erhverv, vinduespolering, ejendomsservice, kontorrengøring i Holbæk eller noget helt femte.

bottom of page