top of page
Copy of Green Elegant Minimalist Fintech Software Ad Facebook Post.png

ERHVERVSRENGØRING SJÆLLAND

Brilliance tilbyder erhvervsrengøring og professionel service til alle former for erhverv på Sjælland. Vi kører på hele Sjælland og dækker alle opgaver inden for grundig rengøring til erhverv.

Med vores professionelle service, er I garanteret et fantastisk slutprodukt. Vores DNA er grundighed og høj kvalitet gennem kvalitetssikring og kvalificeret personale. Vi efterlader altid opgaven udført til UG og forstår, at ingen rengøringsopgaver er ens.

Vil I samarbejde med ét af de bedste rengøringsfirmaer i branchen, er Brilliance Cleaning jeres firma. Vi forstår vigtigheden af kommunikation og dialog, og er klar til at opfylde jeres forventninger og de særlige krav, der kan opstå i rengøringen.

 

Vi er et professionelt rengøringsfirma på Sjælland med 20 års erfaring, der udfører alle former for professionel erhvervsrengøring - både store og små opgaver. Sagt med andre ord; vi kan håndtere alle rengøringsopgaver.

Professionel erhvervsrengøring på Sjælland med løbende kvalitetssikring

Vores professionelle service starter altid med et møde, hvor vi forventningsafstemmer og aftaler omfanget af den rengøringsopgave, I ønsker. Efter vi har påbegyndt opgaven, sørger vi for konstant at holde en dialog med jer for at sikre, at vi lever op til de forventninger, I har til rengøringen.

 

Vi kvalitetssikre løbende rengøringen og følger op på de udfordringer, medarbejderne har i opgaven. Kvalitetssikring er også at sørge for, at vores medarbejdere trives i opgaven – en glad medarbejder er en god medarbejder.

 

Vi har stor erfaring med effektiv rengøring til:

  • Virksomheder

  • Institutioner

  • Restauranter

  • Butikker

  • Boligforeninger

Vi forstår vigtigheden af en ren og ordentlig arbejdsplads 

Vi rengør jeres arbejdsplads, som var det jeres hjem. Det skal være rart at gå på arbejde i rene omgivelser. Og intet gør det rarere at gå på arbejde end hvis rengøringen er i top, og I har en ren arbejdsplads.

 

Hvis I vil sikre motiverede og glade medarbejdere, er rengøringen en stor del af vejen dertil. Og den rengøring kan vi levere. En arbejdsplads, hvor man kan trække vejret, hvor indeklimaet er sundt og hvor nullermændene ikke ligger og flyder, skaber større arbejdsglæde og øger produktiviteten.

 

En ren og ordentlig arbejdsplads reducerer også antallet af sygedage. Høj kvalitet i rengøringen af bl.a. berøringsflader, som stikkontakter og dørhåndtag, sikre minimale levevilkår for bakterier. Vi desinficerer de områder, som har hyppigst berøring.

 

Med grundig erhvervsrengøring får du:

  • En ren arbejdsplads

  • Bugt med dårligt indeklima

  • Glade medarbejdere

  • Skabt et produktivt arbejdsmiljø

Derfor skal I få udført erhvervsrengøring hos Brilliance

Brilliance er et firma med et anderledes DNA. Med vores baggrund fra yachting og cruiseliners, sætter vi en ære i, at udføre ordentlig rengøring. Vi vil ikke bare gøre det godt nok – vi vil gøre det 110 %. Dette DNA fører vi videre til vores medarbejdere. 

 

Den gennemførte kvalitet kan I også mærke i jeres virksomhed. I skal vælge Brilliance, fordi vi sætter en stor ære i, at udføre vores arbejde til perfektion med kærlighed til jeres faciliteter og omgivelser.

Er du stadig ikke overbevist? Herunder får du yderligere tre gode grunde til at vælge Brilliance til at udføre din erhvervsrengøring:

Professionelt firma

 

Med vores professionelle service og kvalificerede medarbejdere, er I sikret høj kvalitet i slutproduktet. Vi har stor erfaring i rengøringen, og kan håndtere alle former for professionel erhvervsrengøring og kontorrengøring - både store og små opgaver - og vi sikre altid en ren arbejdsplads.

 

Vi har et stort kendskab til vores produkter, og med indsigt og viden, kan vi håndtere særlige krav og unikke opgaver. Disse eksempler er kun et uddrag af de mange fordele, I får ved at vælge Brilliance til at håndtere jeres erhvervsrengøring på Sjælland.

Skræddersyet løsning

Brilliance er klar over, at ikke alle rengøringsopgaver er ens. Vi kommer med forskellige forventninger til rengøringsopgaverne, og nogle opgaver stiller særlige krav. Vi indleder altid et samarbejde med et møde, hvor vi forventningsafstemmer og lytter til jeres krav og behov.

 

I forbindelse med mødet, så kommer vi med input og inspiration, og følger gerne op på jeres idéer med konstruktiv sparing. Efterfølgende skræddersyr vi en rengøringsløsning, som passer 1:1 til netop jeres behov, krav og økonomi.

Konkurrencedygtige priser

Vi forstår vigtigheden af, at selvom rengøringen er en vigtig og essentiel del af jeres arbejdsplads, spiller økonomien en vigtig faktor. Hos Brilliance tilbyder vi altid en fair pris på jeres opgave, og vi er absolut blandt de billigere på markedet.

Miljøvenlig erhvervsrengøring på hele Sjælland

Brilliance har mange erhvervskunder i Roskilde, Holbæk og Ringsted. Vi kører på hele Sjælland, og finder gerne lejlighed til at kigge forbi netop jeres arbejdsplads for en dialog om jeres behov for professionel rengøring. Udfyld formularen i dag eller giv os et kald, så laver vi en aftale om et møde.

 

Vores dygtige og uddannede medarbejdere bruger kun Svanemærkede- og allergivenlige produkter i rengøringen, og supplerer kun med knofedt. Vi vil også gerne være med til at passe på Moder Jord samt vores kunder.

 

Vi kan altid tilpasse vores produkter, så selv de mest allergiske af jeres medarbejdere, kan trives på deres arbejdsplads.

Få et skræddersyet tilbud på erhvervsrengøring på Sjælland

Er I interesseret i at høre mere om, hvad Brilliance kan levere af ydelser og services?

 

Vi er et rengøringsfirma med mange glade kunder og er kendt for vores service, arbejdsglæde og vilje til at gøre lidt ekstra. Vi kan klare alle opgaver og kan finpudse og justere vores rengøring til netop jeres behov.

 

Ring til os i dag, så står vi klar til at tage imod jeres opgave.

bottom of page