top of page
Copy of Green Elegant Minimalist Fintech Software Ad Facebook Post.png

ERHVERVSRENGØRING ROSKILDE

Leder du efter professionel erhvervsrengøring i Roskilde? Brilliance Cleaning udfører erhvervsrengøring for mange erhvervskunder i dette område og jeres virksomhed kan blive den næste.

 

Vores DNA er at gøre tingene 110 procent. Hvad end det er erhvervsrengøring, industrirengøring, kontorrengøring, specialrengøring, vinduespolering eller noget helt sjette, tilgår vi altid opgaven med stort fokus og højt engagement.

Vi tilbyder erhvervsrengøring i og omkring Roskilde. Vores skræddersyede rengøringsløsninger er både grundige, omhyggelige og tilpassede til netop jeres behov og præferencer for regelmæssig rengøring.

Brilliance Cleaning & Housekeeping Par Excellence er til rådighed til både faste opgaver, hvor vi kommer ugentligt eller dagligt til jeres kontorer, men også til enkeltstående opgaver, som hovedrengøring af jeres lager eller polering af gulve.

Professionel erhvervsrengøring i Roskilde og omegn

Vores rengøringsfirma kommer med over 20 års erfaring i rengøringsbranchen. Vi sørger altid for grundig oplæring af alt vores personale og sender ikke vores medarbejdere ud på opgaver, uden først at blive instrueret og oplært i det pågældende job.

Brilliance Cleaning har erfaring med alle typer rengøringsopgaver, hvad end det er rengøring med lift i 12 meters højde eller grundig rengøring af jeres udstilling. Uanset opgaven udfører vi den i høj kvalitet og med et trænet øje.

Vores rengøringsservice er altid tilpasset jeres ønsker. Vi starter med et møde, hvor opgaven bliver beskrevet og rammerne bliver sat. I er altid i fuld kontrol, og vi er igennem positiv dialog altid klar til at lytte, justere og optimere vores rengøring, så alt hænger sammen både økonomisk og rengøringsmæssigt.

Derfor skal du vælge Brilliance Cleaning:

  • Erhvervsrengøring i høj kvalitet

  • Over 20 års erfaring i branchen

  • Dygtig medarbejdere

støvsugning
Moderne kontor
Kontorrenser

Vi udfører rengøring til erhverv i Roskilde og på hele Sjælland

Brilliance Cleaning udfører alle former for erhvervsrengøring, og med vores rengøringshjælp får I et produkt fra øverste hylde. Ikke mere dårligt indeklima eller spindelvæv i hjørnerne.

Vi klarer alle de vigtigste elementer, som desinfektion af overflader og kontaktpunkter, og kommer ind i alle hjørner. I sætter fokus – vi udfører det. Som erhvervskunde kan du vide, at med Brilliance Cleaning er rengøringen i sikre hænder, og I kan bruge jeres kræfter på dét, I er gode til.

 

Ingen opgave er for lille, ingen opgave er for stor.

Hvad koster erhvervsrengøring i Roskilde?

Det er altid meget besværligt at sætte en generel pris på erhvervsrengøring i Roskilde, Holbæk eller Ringsted. Prisen afhænger af flere forskellige faktorer, som f.eks. opgavens omfang, tid på døgnet, ønske til ekspertise etc.

 

Vores guideline til en pris er 279,- ex. moms pr. time. Denne pris kan variere begge veje jf. ovenstående variabler, så det letteste for alle parter er at vi mødes og diskuterer opgaven. Herefter sender vi et uforpligtigende tilbud, som I efterfølgende kan tage stilling til.

Giv os et ring, så kigger vi på opgaven.

Billede af Nastuh Abootalebi
Gulvmop
Rengøring af bilvindue

Få et tilbud på professionel rengøring i Roskilde

Brilliance Cleaning gør allerede rent i Roskilde hele tiden, så det koster hverken jer eller os særligt mange kræfter at bede os om at kigge forbi over en kop kaffe. Vi har store øre og lytter gerne til alle jeres behov og ønsker. Herefter sammensætter vi, helt uforpligtende, et tilbud til jer.

Vi er meget fleksible og kan altid justere på tilbuddet, så det passer til både økonomi og behov. Så ring allerede i dag, send en mail eller udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage ASAP med et gratis og uforpligtende tilbud.

Klik på linket, hvis du også er interesseret i kontorrengøring i Roskilde.

bottom of page