top of page
Copy of Green Elegant Minimalist Fintech Software Ad Facebook Post.png

KONTORRENGØRING ROSKILDE

Er I på udkig efter et rengøringsfirma i Roskilde? Brilliance Cleaning er jeres lokale leverandør af kontorrengøring. Vi står klar til at blive jeres nye samarbejdspartner og tilbyder en rengøring med høj kvalitet og højt niveau. Derudover er vi servicemindede og holder fokus på det vigtigste.

Vi yder god service, medarbejderne er veluddannede og godt rustede til alle udfordringer, så jeres kontorer altid vil fremstå indbydende. En stor del af vores kundebase er i Roskilde, så vi er altid i nærheden til at følge op på rengøringen eller træde til ved en akut opstået situation.

Grundig kontorrengøring i Roskilde og omegn

Hos Brilliance Cleaning går vi aldrig på kompromis med rengøringen. Vi ønsker at være de bedste i rengøringsbranchen.

 

Jeres virksomhed bliver ikke blot endnu en kunde – endnu et nummer. Når vi tager kunder ind garanterer vi at vi går til opgaven med 100 % engagement og vores rengøringsservice skal kunne mærkes.

Vores medarbejdere vil blive uddannede til netop jeres kontor og de vil aldrig blot blive efterladt alene. Medarbejderne bliver instrueret grundigt i jeres kontorlokaler og vi følger løbende op med kontrol og gennemgang sammen med medarbejderen.

 

Samtidig står vi klar til at justere rengøringen, skulle det blive nødvendigt. Det er vigtigt for os at holde kommunikationen med jer, så vi løbende kan justere og optimere rengøringen, så den passer til netop jeres behov.

Derfor skal du vælge Brilliance:

  • Grundig rengøring i høj kvalitet

  • Vi anvender miljøvenlige rengøringsmidler

  • Vores medarbejdere efterlader altid et godt indtryk

Rengøring af kontoret
Mopping the Floor
Industriel vakuum

Vi forstår vigtigheden af effektiv kontorrengøring

Et rent og indbydende kontor er vigtigt på mange parametre.

 

Dels er et godt indeklima vigtig for både produktiviteten og arbejdsglæden, dels kan en professionelt rengjort arbejdsplads minimere sygdomme og dels efterlader en flot og effektiv rengøring et godt førstehåndsindtryk for kunder og gæster.

Vores dygtige medarbejdere arbejder hårdt og effektivt for at opnå det bedste resultat for jeres kontorer, og forstår vigtigheden af jeres behov og ønsker. Vi står klar til at give jer en opgradering af jeres kontorer, så alle jeres medarbejdere kan føle sig velkomne i deres arbejdsmiljø.

Med vores kontorrengøring får du:

  • Et bedre indeklima

  • Gladere medarbejdere

  • Øget produktivitet

Mopper gulve
Doctor ' s Clinic
Rensende overflader

Professionelt rengøringsfirma nær Roskilde med 20 års erfaring

Brilliance Cleaning kommer med stor erfaring i rengøring. Vi har med knofedt og viden gjort rent i over 20 år. Vi løser alle opgaver der kan opstå i jeres kontorlokaler. Som rengøringsfirma ved vi præcis, hvad der kræves for at gøre jeres kontorlokaler indbydende og tiltalende.

Gennem kommunikation ønsker vi at opnå de bedste resultater for jer og vi er altid fleksible og servicemindede i forhold til jeres ønsker. Vi kan med kort frist træde til og opfylder med stor ekspertise alle opståede situationer.

Få et skræddersyet tilbud på kontorrengøring i Roskilde

Er det tid til en opgradering af dit kontor? Send os e-mail eller giv os et ring. Vi står klar til at træde til hurtigt og kan kigge forbi jeres kontor snarligt. Vi kommer forbi og så tager vi en uforpligtigende snak om jeres behov og ønsker.

 

Hvordan kunne I tænke jer at få gjort rent? Hvor ofte og på hvilke tider af døgnet? Er der specielle ønsker til produkter eller fremgangsmåde?

 

Herefter sender vi jer et tilbud, som I kan tage stilling til og skulle i takke ja til vores produkt og engagement, går vi i gang. Så ring på telefon 93 87 95 75. Vi er lige i nærheden af Roskilde og Holbæk. Klik på linket, hvis du også er interesseret i erhvervsrengøring i Roskilde.

bottom of page