top of page
Copy of Green Elegant Minimalist Fintech Software Ad Facebook Post.png

Kontorrengøring

Derfor er rengøring af kontoret vigtigt

Vi opholder os på arbejdet mange timer om dagen, og det er naturligt, at der bliver beskidt. Derfor er det vigtigt at holde hygiejnen i top, så medarbejderne trives bedst muligt. I et miljø, hvor der både snakkes, skrives og spises, kan der uden rengøring og udluftning komme et dårligt indeklima. 

 

Brilliance kan hjælpe din virksomhed med at bevare det gode og sunde indeklima til glæde for alle på kontoret. At holde kontorlandskabet pænt og rent kræver ikke en hovedrengøring hver gang. Ofte er periodisk kontorrengøring nok til at vedligeholde den dybdegående rengøring. Nogle rum kræver selvfølgelig en hyppigere rengøring end andre, såsom toilet og køkken, da der florerer mange bakterier.

Brilliance sørger for grundig kontorrengøring

Som et professionelt rengøringsfirma med mange års erfaring, kan vi hjælpe din virksomhed med grundig kontorrengøring. Vi tilbyder en attraktiv timepris, hvor vi blandt andet sørger for at:

  • Tørre overflader af for støv

  • Støvsuge og vaske gulvet

  • Rengøre toiletter

  • Rengøring af kantine

  • Rengøring af konferencelokaler

  • Covid-19 desinfektion

Vi tilpasser os efter den enkelte virksomheds behov for kontorrengøring og tilbyder skarpe priser og tilbud.

Fast aftale eller Ad Hoc

Brilliance tilbyder en fleksibel løsning til din virksomhed. Vi skræddersyr vores tilbud til netop jeres behov. Uanset tidspunkt eller hyppighed kan vi sammen finde den løsning, som passer til jer. Hvad enten vi skal komme om morgenen eller eftermiddagen, om det skal være hver dag, en gang i ugen eller blot når i ringer fordi der er et behov, så finder vi en løsning sammen. Vores rengøring kommer ikke i pakker og låste løsninger. Den kommer når der er et behov.

Lad Os Snakke Om Dine Rengøringsbehov

Vi bruger kun miljøvenlige produkter

5d15aa40-43d3-47e3-9be9-18c39fa61d84.png
bottom of page